Zonder enige twijfel één van de handigste ontwikkelingen in de wereld van de smartphones en de iPhones is het feit dat ze tegenwoordig eigenlijk kleine GPS-toestellen zijn. Zeker mensen die regelmatig erop uittrekken en vaak onderweg zijn kunnen hier handig gebruik van maken.

Ook motorrijders die nieuwe wegen zoeken voor een pleziertochtje zijn er maar zo handig mee. Helaas houdt het gebruik van een smartphone op een motor uiteraard wel enkele gevaren in. Maar hoeft dat ook zo te zijn?

IPhonehouder voor de motor

Het simpele antwoord daarop is: natuurlijk niet! De technologie staat niet stil en je kunt dan ook zonder problemen een iphonehouder voor de motor op de kop tikken. Dit is een handig, klein toestel dat je in enkele ogenblikken kunt monteren op jouw stuur.

Zo kan je tijdens het rijden op een veilige en natuurlijke manier jouw navigatie in de gaten houden en kun je nooit meer verloren rijden. Bovendien ben je er op deze manier ook zeker van dat jouw iPhone veilig voor je neus ligt en niet ergens tegen de keien nadat het kwetsbare toestel uit jouw zakken is gevallen.

Diverse types

Het type iphonehouder voor de motor hangt van een aantal zaken af. In de eerste plaats natuurlijk het model iPhone, de breedte van jouw stuur en ook de persoonlijke smaak.

Zo zijn er slide-in houders die geschikt zijn voor iPhones zonder case, zijn er uitrekbare klemhouders en X-grip houders. Diverse opties tussen dewelke jij zult moeten kiezen! Zie je door het bos de bomen niet meer en heb je nood aan wat verduidelijking?

Delen

About Author

Reactie geven