Voor mijn werk moet ik vaak naar klanten toe, hierdoor zit ik dus veel in de auto. Daarnaast moet ik heel veel bellen en dit doe ik dan ook het liefst in de auto, om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Wanneer ik bijvoorbeeld een uurtje moet rijden naar een klant, plan ik tijdens dat uur een telefoonafspraak. Wanneer de telefoonafspraak dan is afgelopen ben ik al bijna bij mijn volgende klant. Dit scheelt mij heel veel tijd en het maakt de reistijd ook nog eens heel erg nuttig.

Batterijduur telefoon

Het enige probleem hiervan is dat de batterij van de telefoon heel snel leeg gaat. De batterij van de smartphones van tegenwoordig kunnen allemaal net een dag mee en dan moeten ze weer aan de oplader. Echter doordat ik de telefoon zo veel gebruik is deze veel eerder leeg.

Mijn mail komt bijvoorbeeld op mijn telefoon binnen en al mijn klanten en collega’s kunnen mij via dit nummer bereiken. Doordat de batterijduur van de telefoon niet heel lang is, is het wel eens voorgekomen dat mijn telefoon midden in een telefoongesprek uitviel.

Dit is gewoon heel vervelend, voor zowel mezelf als voor degene die ik aan de telefoon heb. En doordat ik zo veel onderweg ben of bij klanten zit, heb ik ook geen tijd om mijn telefoon aan de oplader te leggen.

Telefoonoplader voor in de auto

Op een gegeven moment was ik dit probleem redelijk zat en ben ik op het internet gaan zoeken naar oplossingen. Al snel kwam ik een autolader tegen. Hiermee kun je je smartphone opladen via de aansluiting voor de sigarettenaansteker.

Inmiddels heb ik de autolader aangeschaft en het werkt echt heel goed. Wanneer ik de auto instap doe ik de telefoon aan de oplader en sindsdien heb ik nooit meer last van een telefoon die leeg is.

Delen

About Author

Reactie geven