Toe aan een nieuwe telefoon? Dat is natuurlijk een dure aankoop. Wat nou als ik je vertel dat je tientallen euro’s kunt besparen op jouw nieuwe toestel. Klinkt goed toch? Hoe je dit doet vertel ik je in onderstaande tekst

Wat wil je?

Het eerste wat je goed moet bepalen is wat wil je nou eigenlijk? Hierin heb je verschillende opties. Je kunt gaan voor een losse smartphone, zonder abonnement dus. Maar je kunt ook kiezen voor een telefoon met abonnement. Beide opties hebben zo zijn voor- en nadelen. Het voordeel van een losse telefoon is dat je niet vast zit aan een meerjarig abonnement. Je blijft vrij om te kiezen welk abonnement het beste bij jou past. Het nadeel van zo’n los toestel is dat je een hoog bedrag betaalt. Je moet namelijk in 1 keer het hele bedrag betalen. En dat kan in het geval van een nieuwe iPhone oplopen tot boven de 1000 euro, een flinke investering dus.

Anderzijds kan je dus kiezen voor een abonnement met toestel. De voordelen hiervan zijn dat je gelijk een data- en belbundel hebt die je aan jouw wensen kunt aanpassen en dat je een maandelijks bedrag betaalt om het toestel af te betalen. In dit geval betaal je dus bijvoorbeeld maandelijks 30 euro voor het toestel en 20 euro voor het abonnement. Hierdoor hoef je niet in 1 klap een flinke investering te doen. Wanneer je deze keuze gemaakt hebt moet je natuurlijk nog bepalen welke telefoon je wil. Ga je voor de nieuwste Samsung telefoon of ga je voor een iPhone? Dit ligt volledig aan jouw voorkeuren.

Vergelijken

Heb je de vorige stappen doorlopen? Dan komt nu iets heel belangrijks. Ga verschillende smartphones vergelijken! Rustig maar, daarvoor hoef je niet alle bekende provider sites te openen om zo de beste prijs te vinden. Er bestaan tegenwoordig speciale vergelijkingssites waar alle telefoons met prijzen op te vinden zijn. Een populaire hiervan is dealmobiel. Op die website vind je binnen 2 minuten jouw beste telefoon, zowel met als zonder abonnement. Het kiezen was nog nooit zo makkelijk.

 

 

Delen

About Author

Reactie geven