Als je net een gloednieuwe Apple iPhone hebt aangeschaft, ben je hier natuurlijk extra zuinig op. Een telefoon wordt dagelijks intensief gebruikt, dus het is goed om te kijken naar manieren waardoor je iPhone een stuk langer meegaat als normaal. Zo voorkom je dure reparaties en kun je langer met het toestel doen.

Maak gebruik van beschermende accessoires

Als eerst is het natuurlijk van groot belang dat je je iPhone voorziet van beschermende accessoires. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een hoesje maar ook een screenprotector. Zo zorg je ervoor dat je smartphone tegen een stootje kan. Toch schade opgelopen? Je kunt dan terecht bij reparatie iPhone in Breda.

Gebruik de originele Apple oplader

Wanneer je je telefoon gaat opladen wordt het aangeraden om de originele oplader te gebruiken. Deze krijg je bij aanschaf van je telefoon meegeleverd. Als je kiest voor een ander merk oplader of kabel kan dat ervoor zorgen dat je telefoon schade oploopt, dat wil je natuurlijk voorkomen.

Verwijder apps die je niet gebruikt

Een heleboel apps op je telefoon ziet er misschien leuk uit, maar als je ze niet gebruikt heb je er niets aan. Tevens moet je iPhone met veel apps ook harder werken, waardoor het wat trager kan worden. Kijk daarom een aantal keren per jaar met een streng oog naar je telefoon of er apps zijn die er af kunnen.

Updates installeren

Het laatste wat je mee willen geven is dat het heel belangrijk is om je iPhone up-to-date te houden. De updates die worden uitgebracht door Apple zorgen ervoor dat jouw telefoon een stuk beter werkt. Ook eventuele eerdere fouten worden opgelost. In je instellingen kun je controleren of een update beschikbaar is. Als dat het geval is, kun je deze direct installeren. Zorg ervoor dat je altijd voldoende batterijduur hebt.

Delen

About Author

Reactie geven