De iPhone 11 is nu al een tijdje uit en vanzelfsprekend beginnen de eerste elementen van dit technisch wonder af te slijten. Een apparaat dat dusdanig intensief wordt gebruikt als een iPhone zal hoe dan ook geconfronteerd worden met slijtage en problemen.

En dat is enorm vervelend: als je problemen hebt met je iPhone 11 zit je niet alleen zonder telefoon maar ook zonder alle andere functies die van de iPhone een must have maken. Geen games, geen mails checken, geen internet onderweg: geen ontspanning.

Kapot? Laten repareren!

Waar heel wat mensen echter niet bij stilstaan is dat je bij problemen met je iPhone 11 het toestel gewoon kunt laten repareren. Het grootste deel van de bevolking gooit een kapotte iPhone gelijk de vuilbak in en schaft zich een nieuw exemplaar aan. Een gemakkelijke oplossing natuurlijk maar niet bepaald een goedkope oplossing. Je kunt immers ook gewoon je iPhone 11 laten repareren.

Afhankelijk van het exacte probleem heb je je toestel binnen de kortste keren terug. Wat kunnen die problemen dan zo allemaal zijn? Een gebarsten scherm, problemen met de connectors, een softwareprobleem of gewoon een versleten accu. Het kan allemaal en het kan ook allemaal opgelost worden.

Kapotte camera

Een grote reden waarom je een iPhone 11 zou gekocht hebben is natuurlijk de uitstekende kwaliteit van de camera. Leuk is het dan ook niet als net die camera stuk blijkt te zijn. Je kunt geen foto’s meer nemen, geen leuke video’s opnemen en je verliest op die manier heel wat mooie momenten.

Ook voor een kapotte camera hoef je echter nog geen nieuw exemplaar aan te kopen. Een kapotte camera kan perfect vervangen worden. Is de camera kapot van mijn iPhone 11? Dan ga ik toch echt geen nieuwe kopen als ik voor de fractie van de prijs gewoon die camera kan laten herstellen.

Delen

About Author

Reactie geven